3 ideer til sjove gaver til dine firbenede familiemedlemmer

Hund og kat og julegaver
3 ideer til sjove gaver til dine firbenede familiemedlemmer
Henrik Andersen
-
03/02/2023
-

Når det er jul, eller din hund har fødselsdag, skal den selvfølgeligt have en gave. I de sidste år er det blevet mere og mere populært at give gaver til hunde. Her er tre idéer til sjove julegaver, du kan give til din hund.

Legetøj

Enhver hund elsker godt legetøj. Godt hundelegetøj er holdbart, så din hund kan lege vildt med det og bide i det, uden det går i stykker.

Der findes et utroligt stort udvalg af forskelligt hundelegetøj på markedet. Du kan blandt andet få bamser, der er udformet som forskellige dyr. Bamserne er søde og hyggelige, samtidig med at de stimulerer din hunds jagtinstinkt.

Der findes også legetøj, som man kan putte foder i, og som hunden skal arbejde med for at få foderet ud. Det er sundt for hunde at arbejde lidt for deres mad. Samtidig kan det være en ekstra motivationsfaktor for legen, at der er en godbid på spil.

Hygiejneprodukter

Hvis du gerne vil forkæle din hund med en rigtigt lækker gave, kan det være en god idé at købe et hygiejneprodukt til den. Mange hundeejere går i gennem massevis af hundeposer, når de går ture med hunden. Her kan du forsøde dit og din hunds liv med at købe lækre hundeposer af god kvalitet.

Du kan også købe en god hundeshampoo eller en lækker børste til din hund, så rutinerne med at blive vasket og børstet bliver dejligere og rummer mere nydelse for din hund.

Giv din hund nogle lækre snacks

Hunde elsker mad, og derfor er det altid en sikker vinder at give din hund noget godt at spise i gave. Der findes rigtigt mange forskellige snacks til hunde. Vi anbefaler, at du giver din hund snacks, der er fremstillet at kød, fordi det er sundt for hunden.

Snacks behøver ikke bare være hurtige godbidder. Der findes også snacks til hunde, der tager lang tid for hunden at tygge igennem. Det er sundt for hunden, fordi det giver den mulighed for at stimulere sit behov for at gnave i ting.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!