Forær en personlig plakat i gave til én, du holder af

Kvinde med julegave
Forær en personlig plakat i gave til én, du holder af
Henrik Andersen
-
02/11/2022
-

En personlig plakat er en gave, der, som navnet antyder, er personlig – og derfor er det den perfekte gave, hvis du vil forære noget anderledes i julegave til en person, som du holder af. Her får du en række gode råd til, hvilken plakat du skal vælge, hvis du har besluttet dig for at forære en personlig plakat i julegave.

Få lavet et feriefoto til en plakat

Er der noget, som er mere personligt end gode minder med dem, du holder af? Det vil de fleste formentlig være enige om, at der ikke er. Derfor kan du med fordel gå dine gamle feriebilleder igennem, så du kan se, om der ikke er et, der kunne være perfekt til at få printet ud i stor udgave, så det kan blive til en plakat.

Det bedste er naturligvis, hvis det er et billede, hvor I begge er på, men andet kan også gøre det. Det kan eksempelvis være, at I har været et sted samme, hvor I har haft nogle gode stunder, som I har delt. Her kan du vælge et billede af en restaurant, et landskab eller noget helt tredje sted, som I har en fælles reference til.

Du kan også designe en din egen plakat

Hvis du synes, at det er kedeligt med et feriefoto, eller hvis du bare ikke kan finde nogen, som har en kvalitet eller et motiv, der egner sig til at blive lavet til en plakat, så kan du i stedet vælge at få designet din egen plakat. Der er mange muligheder, men du kan enten hyre en designer eller tager udgangspunkt i en skabelon.

Du kan se en række eksempler på personlige plakater, hvis du klikker her, og det kan du lade dig inspirere af. Det er skabeloner, hvor plakaten allerede er designet, men du kan få tilpasset den, så den matcher dit specifikke behov. Du kan eksempelvis få trykt jeres navne på, eller du kan vælge en af de mange andre flotte og unikke plakater.

En personlig plakat behøver ikke at være unik

Selvom en plakat er personlig, betyder det ikke nødvendigvis, at den skal være unik. Det kan eksempelvis være, at I har set en film sammen, som I bliver ved med at referere til. Hvorfor ikke vælge en filmplakat med et citat fra den specifikke film? Det kan også være, at du bare synes, der er en plakat, som passer til vedkommende.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!